Σελίδες

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Ti παίχτηκε ρε παιδιά;

Το είδαμε κι αυτό στις χθεσινές ειδήσεις του Alter. Ο εκφωνητής των απογευματινών ειδήσεων και τριτοκλασάτος δημοσιογράφος κ. Ξενάκης, τον οποίο βγάζει στο γυαλί ο σταθμός του Alter όταν ο κ. Χατζηνικολάου έχει άδεια ή γρίπη, έβγαλε στο παραθύρι τον κ. Τζωρτζάτο (πρόεδρο Ένωσης ματαφορέων) ο οποίος σε προηγούμενες συμμετοχές στα δελτία του καναλιού, έβγαζε φωτιές! Μάλιστα στρίμωχνε με περισσή άνεση και με δικαιολογημένα οργίλο ύφος, τον κάθε υπερασπιστή της κυβερνητικής γραμμής περί απελευθέρωσης του επαγγέλματος των φορτηγατζήδων.
Ξαφνικά, λοιπόν, στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του Alter με εκφωνητή και συντονιστή τον τριτοκλασάτο Ξενάκη, είδαμε έναν Τζωρτζάτο μειλίχιο, να μιλάει σαν ιεροκήρυκας ή αν θέλετε σαν πολιτευτής, αποδεχόμενος τις προτάσεις του Ξενάκη να βρεθεί λύση με επαναπροσέγγιση Ρέπα-συνδικαλιστών του κλάδου. 
Ξαφνικά ο προξενητής Ξενάκης μεταξύ Ρέπα-φορτηγατζήδων έγινε είδηση στο MEGA, χωρίς να αναφερθεί στο δελτίο του Μεγάλου Καναλιού ούτε ο Alter, ούτε ο προξενητής Ξενάκης, ούτε ο Τζωρτζάτος. Και μάλιστα ενώ στο δελτίο του MEGA, συμμετείχε σε παράθυρο ο Ρέπας!
Πραγματικά μείναμε με το στόμα ανοιχτό από την στάση και την τακτική Τζωρτζάτου! Συγχαρητήρια στον Ξενάκη και του ευχόμαστε και "εις ανώτερα", μένοντας με την απορία: ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου