Σελίδες

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

ΠΟΙΟΟΟΟΟΣ??????

"Η Ελλάδα ούτε πρέπει να σκοτινιάσει ούτε πρέπει να ματώσει. Το δημόσιο αγαθό που είναι η ενέργεια πρέπει να προστατευτεί".
Ποιος την έκανε αυτή τη δήλωση αναγνώστη; 
Ο Γιωργάκης;
Ο Παπακωνσταντίνου;
Ο Καρατζαφέρης;
Ο Άδωνις;
Ο Βελόπουλος;
Η Μπακογιάννη;
Οοοοοοχι...χάσατε! Την έκανε ο Φώτης Κουβέλης πρόεδρος της "Δημοκρατικής Αριστερας"! Ρε τι τραβάει αυτή η αριστερά από τον καθένα που θέλει να γλύψει λίγο εξουσία...!
Δήλωση ή μάλλον "πατριωτική" συμβουλή του κ. Κουβέλη, του νέου εξαπτέρυγου του ΠΑΣΟΚ! Αριστερός ο Κουβέλης, υποτίθεται γραμματιζούμενος και "ψαγμένος",δεν ξέρει ότι οι απεργιακές κινητοποιήσεις έχουν και συνέπειες, διαφορετικά δεν υπήρχε λόγος να γίνουν. Κόπτεται ο πρόεδρος για την απεργία της ΔΕΗ, μας νουθετεί πατριωτικώς. Φαίνεται ότι το μόνο που ενδιαφέρει τον Κουβέλη είναι να μην σβήσει λόγω απεργιακής κινητοποίησης το πορτατίφ του και να μην λυώσει το παγωτό στο ψυγείο του. Βλέπετε ότι δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα με τον παχυλό βουλευτικό μισθό του να πληρώνει τα νέα τιμολόγια για το ρεύμα, εν αντιθέσει με την πλέμπα.

Τελικά άδικα ψάχναμε να βρούμε το ιδεολογικό υπόβαθρο πάνω στο οποίο στηρίχτηκε η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ. Τα πράγματα ήταν πιο απλά ως φαίνεται. Ο Κουβέλης και η παρέα του επιθυμούν σύγκλιση και μελλοντικά, γιατί όχι, συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, ενώ η φιλοσοφία Τσίπρα βρισκόταν στον αντίποδα.
Δηλαδή είχαμε μια παρέα που επαναστατούσε ή και ανατρίχιαζε στην ιδέα προσέγγισης Αριστερας - ΓΑΠ και μια άλλη παρέα που επέμενε στη συνεργασία μπας και ο Τρίτος ο Μακρύτερος πετάξει κανένα ξεροκόμματο εξουσίας. 
"Δημκρατική Αριστερά" ή "Τραβεστί Αριστερα";

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου